FLYTTETJENESTER OSLO

Privatflytting

Vi vet at flyttingen innebærer store endringer i ditt liv. Flyttebyrå.Info er veldig glade for at vi kan hjelpe deg med å gjøre starten på ditt nye bosted til en positiv opplevelse helt fra starten. Det finnes ingen flytteoppdrag som er den andre lik og spesielt ikke når det gjelder privatflytting! Du bestemmer selv hva du ønsker hjelp til, enten det være seg totale flyttetjenester fra din bolig til ny bolig, kun hjelp med å flytte de store møblene eller kanskje kun transport der du stiller med egen bærehjelp – våre flyttebyrå er klare for å hjelpe deg.

Få pris på pianoflytting Oslo fra flere flyttebyrå hos PianoFlyttingOslo.net

Lagerhotell Oslo

Er du på jakt etter lager i Oslo har du mange alternativ. Du finner alt fra billige lager der dine ting er lagret ute til dyrere løsninger der du kan lagre på profesjonelle lagerhotell. Du bør unngå å velge de rimgeliste der du må lagre møblene dine enten ute eller i containere. Sørg for at lageret er tørt, luktfritt og videoovervåket. Det er også en fordel at du har egen tilgang under leietiden slik at du kan hente ut ting dersom du har behov for dette.

Flyttevask Oslo

Flyttevask er et begrep de fleste av oss kjenner til. Ved utflytting fra gammel bolig eller ved boligsalg står det i kontrakten at boligen skal leveres i rengjort stand på det tidspunktet du flytter ut eller der kjøper overtar bolig. Selv om mange av oss kjenner til begrepet er det likevel mange som ikke er klar over hva som kreves for at renholdet er tilfredsstillende. Derfor velger mange å overlate flyttevask Oslo til et profesjonelt rengjøringsbyrå. Som forbruker stilles det krav til deg at du velger et offentlig godkjent renholdsbyrå. (Godkjenning gis fra Arbeidstilsynet)

Pianoflytting

Å flytte et piano er noe du helst bør unngå å utføre selv. Det kan virke fristende å spare penger, men kostnadene kan bli større enn du tror. Pianoflytting krever ikke bare sterke flyttekarer – riktig flytteteknikk og rett bæreutstyr er minst like viktig for å gjennomføre en profesjonell pianoflytting Oslo. Alle våre anbefalte flyttebyrå har lang erfaring fra tunge løft.